Dječje igralište Pupnat

KORA je u ime Grada Korčule prijavila projekt “Dječje igralište Pupnat” ukupne vrijednosti 153.827,23 HRK na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Ministarstvo će sufinancirati projekt sa 80% ukupnog iznosa, a Grad Korčula će izdvojiti preostalih 20% sredstava. VOditeljica projekta je Ivana Fazinić, direktorica agencije KORA d.o.o.

Dječje igralište u Pupnatu će doprinijeti revitalizaciji unutrašnjosti otoka Korčule. Igralište će biti opremljeno standardnim igralima za djecu i klupama za odmor. Na igralištu će također biti postavljeni koševi za odvojeno prikupljanje otpada kako bi se kod djece razvila svijest o važnosti recikliranja.

Poštovani, stranice se trenutno uređuju.

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više