Startup akademija u Korčuli

Razvojna agencija Grada Dubrovnika - DURA - u suradnji s HAMAG BICROM i Razvojnom agencijom Grada Korčule - KORA - organizira nekoliko seminara/radionica pod nazivom STARTUP AKADEMIJA za poduzetnike početnike i one koji to tek namjeravaju postati .

Prvi u nizu je seminar pod nazivom „Osnove poduzetništva“  koji će se održati u periodu od 27.- 29. studenog 2014. 

Seminar će se održati u prostorijama Gradske vijećnice Grada Korčule ili u prostoru Centra civilnog društva Korčula (ovisno o broju prijavljenih). Molimo zainteresirane da se jave na e-mail: kora@korcula.hr do 25. studenog 2014. Seminar je besplatan za sve koji se prijave.

Teme seminara i raspored predavanja po datumima se nalaze u prilogu.

 

Satnica seminara je kako slijedi:

Četvrtak, 27.studenog 15:00-19:00

Petak, 28.studenog 09:00-17:00

Subota 29. studenog 09:00 – 13:00

 

Satnica je okvirna, jer će se tempo rada dogovarati s predavačicom.

 

Predavačica je gđa Aiša Milović - Certificirani konzultant HAMAG-a i privatna poduzetnica, s dugogodišnjim iskustvom u radu s poduzetnicima.

Dokumenti

Galerija

Startup akademija u Korčuli

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više