Predstavljanje aktualnih natječaja u Korčuli

KORA i LAG5 Vas pozivaju na predstavljanje aktualnih natječaja iz Programa ruralnog razvoja: Podmjera 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva"  i Podmjera 4.2. "Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda".
 
Osvrnut ćemo se i na  najavljenu Mjeru 6: "Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja" te aktualni natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za obnovljive izvore energije u turističkom sektoru.
 
Svi pričaju o novcima iz EU fondova, ali ako ih zaista želite i dobiti trebate se dobro informirati. Zato dođite u srijedu 4. veljače u 18:30 u kino salu Centra za kulturu u Korčuli.

Galerija

Predstavljanje aktualnih natječaja u Korčuli

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više